Nowe słodkie Figo-Fago z kakaowymi poduszeczkami :)

Chrupiąca czwórka w nowym zestawieniu w opłacalnej cenie. Spróbuj najlepszych lio owoców.

Nie mogliśmy się doczekać! Bożonarodzeniowa mieszanka już jest dostępna :)

Kasztanowa kasza w mniejszej tubie aż 13 zł taniej! Rozgrzej się na jesień :)

Mixowanie nie idzie za dobrze? Coś nie działa? Spróbuj użyć innej przeglądarki, np. Edge, a my zajmiemy się naprawą. Przepraszamy!

Sałatka z awokado i Pieczonymi orzeszkami

Żeby nie było za słodko - tym razem sałatka z naszymi nowymi orzeszkami przyprawionymi rozmarynem i trawą cytrynową. Przepis przygotowała dla nas Dorota :)

Składniki

- 3 garście świeżego szpinaku
- 1 gruszka
- 1 awokado
- 2 łyżki płatków parmezanu
- 3 łyżki mieszanki orzechów nerkowca i Pecan z rozmarynem i trawą cytrynową
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- ocet balsamiczny gęsty
- pieprz

przepis na sałatkę z awokado i orzeszkami

Wykonanie:

Szpinak rozsypać na dużym talerzu lub półmisku. Następnie ułożyć na wierzch obraną i pokrojona w plastry gruszkę. Dokładnie to samo zrobić z awokado.

Orzechy także ułożyć na sałatce. Następnie posypać startym serem i poprószyć całość świeżo zmielonym pieprzem. Skropić sałatkę cytryną oraz oliwą. Na koniec porysować octem balsamicznym. 

Smacznego!

Wróć do wszystkich artykułów

0 Komentarzy do artykułu Sałatka z awokado i Pieczonymi orzeszkami


Komentarz

Następne artykuły

0 Koszyk Do góry