Formacja Słony karmel, czyli zestaw produktów z kultowym smakiem słonego karmelu

3 nowe Mixitelle orzechowo-fistaszkowe w zestawie ze zniżką 4,76 zł.

Nowe słodkie Figo-Fago z kakaowymi poduszeczkami :)

Chrupiąca czwórka w nowym zestawieniu w opłacalnej cenie. Spróbuj najlepszych lio owoców.

Mixowanie nie idzie za dobrze? Coś nie działa? Spróbuj użyć innej przeglądarki, np. Edge, a my zajmiemy się naprawą. Przepraszamy!

Kolorowy puder na ciasto!

Zdrowy sposób na efektywne (i smaczne!) ozdobienie tortu, deseru czy owsianki. Wystarczą ulubione liofilizowane owoce oraz młynek do kawy lub blender.


owocowy puder czerwony na ciasto z liofilizowanych owoców Mixit

Kolorowy, owocowy puder do ciast i deserów 

Składniki na posypkę na 1 ciasto:

1 filiżanka (200 ml) ulubionych owoców liofilizowanych mixit (np. truskawka na czerwony puder, mango i physalis na żółty puder)


Wykonanie:

1. Owoce liofilizowane przesyp do blendera kielichowego lub młynka do kawy i zmiksuj na proszek.
2. Przy pomocy małego siteczka posyp ciasto, tort, deser lub owsiankę.

Smacznego! Kolorowy zawrót głowy :)


Autorką przepisu i pysznych zdjęć jest Ida z bloga Veganbanda.

Wróć do wszystkich artykułów

1 Komentarz do artykułu Kolorowy puder na ciasto!

Darek

Darek

Jest wspaniałe.

Odpowiedź

Komentarz

Następne artykuły

0 Koszyk Do góry