Dostawa za darmo od 6 produktów w koszyku!

Limitowana edycja sezonowa - Letnia Pokusa powraca w nowej tubie!

Wpadliśmy jak śliwka w czekoladę! Nowy smak Mixitki - śliwka + czekolada!

Teraz Figo-Fago, Hit Fit i Do kąpielówek! dostępne w ekologicznych opakowaniach!

Nowa letnia "robaczkowa" tuba dostępna także dla własnych mieszanek! (Tubę wybierasz pod dodaniu produktu do koszyka)

Kolorowy puder na ciasto!

Zdrowy sposób na efektywne (i smaczne!) ozdobienie tortu, deseru czy owsianki. Wystarczą ulubione liofilizowane owoce oraz młynek do kawy lub blender.



Kolorowy, owocowy puder do ciast i deserów 

Składniki na posypkę na 1 ciasto:

1 filiżanka (200 ml) ulubionych owoców liofilizowanych mixit (np. truskawka na czerwony puder, mango i physalis na żółty puder)


Wykonanie:

1. Owoce liofilizowane przesyp do blendera kielichowego lub młynka do kawy i zmiksuj na proszek.
2. Przy pomocy małego siteczka posyp ciasto, tort, deser lub owsiankę.

Smacznego!


Autorką przepisu i pysznych zdjęć jest Ida z bloga Veganbanda.

Wróć do wszystkich artykułów

0 Komentarzy do artykułu Kolorowy puder na ciasto!


Komentarz

Następne artykuły

0 Koszyk Do góry